Jobcoaching

Heeft u het gevoel vast te lopen op uw werk? Staat u lange tijd onder spanning en dreigt u (weer) uit te vallen? Weet u niet hoe u uw beperking in moet passen op uw (nieuwe) werk? Kunt u ondersteuning gebruiken om het werkritme weer op te pakken of aan te passen aan een veranderende situatie? Dan is onze coaching door een van onze jcoaches iets voor u. Interesse meld u dan hier aan voor een vrijblijvend gesprek.


1e en 2e spoor traject

Wij ondersteunen bedrijven conform de wet op Poortwachter in een 1e spoor of 2e spoor traject en plaatsen of detacheren werknemers binnen andere bedrijven. Wij maken hierbij gebruik van ons netwerk in diverse branches. Ook kijken wij met u naar mogelijkheden binnen uw bedrijf. Interesse meld u dan hier aan voor een vrijblijvend gesprek.

Outplacement

Reorganisatie of te ver uit elkaar liggende doelstellingen van bedrijf en werknemer kan leiden tot een situatie dat men er voor kiest om niet meer met elkaar verder te gaan. In zo’n geval kan outplacement een oplossing zijn. Interesse meld u dan hier aan voor een vrijblijvend gesprek.